LLARMARISOL
LLAR D'AVIS MAR I SOL és un hotel rehabilitat, que hem adaptat a la recent normativa de la Generalitat de Catalunya.
Ocupa la totalitat d'un edifici de 1400 m2 dividit en 4 plantes (planta baixa més tres pisos) amb quatre entrades, ascensor i escala d'ús exclusiu, així com escala d'emergència correctament senyalitzada.
(Click per ampliar)
L'accés a l'establiment està fet amb un espai comú mitjançant una rampa per a facilitar l'entrada a persones discapacitades. Igualment, també disposa d'una escala per a accedir al centre.
Tant la rampa d'accés com les escales, passadissos i altres recorreguts interiors, disposen de passamans adaptats per a la possible utilització dels usuaris que ho necessitin.

La porta d'entrada principal té una amplitud de 1,50 m. Que facilita l'entrada i sortida de mobiliari. Aquesta porta d'entrada, igual que la resta de portes que dóna a l'exterior (que són quatre), tenen la obertura en direcció a la sortida, amb l'objectiu de ser utilitzables en cas d'evacuació.

Disposem d'un sistema elèctric d'il·luminació per a que, en un moment de transició, quedin il·luminats tots els accessos.
Igualment, aquest establiment posseeix un ascensor digital amb capacitat per a vuit persones i, per descomptat, per a l'ús de persones amb minusvalideses.Edificació sòlida que evita el traspàs de la humitat, protegida de les inclemències atmosfèriques (segons DOGC n. 878 amb data 17.08.1987)
La distribució d'espais per plantes queda com segueix:

PLANTA BAIXA:
Recepció - Sala de televisió - Menjadors (2) - WC Senyores (3) - WC Senyors (2) - Bany geriàtric - Bugaderia - Perruqueria - Magatzem de roba neta - Despatx - Sala de calderes - Cuina - Magatzem de cuina - Terrasses (3) - Piscina.

 

PLANTA PRIMERA:
Habitacions exteriors amb bany complet i balconada (6) - Habitacions sense bany (2) - Menjador autònoms - Infermeria - Despatx de Direcció - Dispensari mèdic - Bany geriàtric - Magatzem.

 

PLANTA SEGONA:
Habitacions exteriors amb bany complet i balconada (7) - Habitacions sense bany (1) - Sala polivalent/Sala de visites - Vestuari personal femení amb bany - Vestuari personal masculí amb bany - Bany geriàtric - Despatx Educadora Social - Despatx Treballadora Social i Psicòloga - Despatx del fisioterapeuta (gimnàs) - Magatzem.

  PLANTA TERCERA:
Habitacions exteriors amb bany complet i balconada (2) - Habitació sense bany (1) - Bany geriàtric - Magatzem.


El Centre disposa d'una correcta instal·lació i evacuació d'aigües residuals, en la qual tots els desguassos estan connectats a la xarxa pública de clavegueram.
La instal·lació elèctrica disposa de circuits independents, il·luminació d'emergència i senyalització en les sortides. També té un dispositiu contra incendis.
Els serveis higiènics, de cuina, de bugaderia, així com instal·lacions de calefacció i elements d'extinció, compleixen la normativa exposada en el DOGC.

Per a facilitar la comoditat i el confort dels usuaris i el bon funcionament del centre, disposem de les següents instal·lacions:
- Megafonia
- Telèfon individual i avís d’emergència per a cada usuari (en habitació i bany).

- Fil musical.
- Alarma directa a centraleta en habitacions i banys mitjançant telèfon i fil.
- Sistema d'il·luminació d'avís a infermeria sobre porta d'habitació.
- Connexió de televisió per a cada usuari.
- Extensions telefòniques en les dependències més utilitzades.
- Supressió de barreres arquitectòniques.
- Passamans i barres de seguretat en recorreguts interiors i banys.
- Bany geriàtric per planta.
- Escala d'emergència, amb sistema d’avís.